Dam Auto is gevestigd aan de Haarsterweg 51 te Marum. Tezamen met Stal Haarsterweide voeren wij hier een gecombineerde bedrijfsvoering als autobedrijf en pensionstalling. De onlangs gerenoveerde schuur anno 1913 fungeert inmiddels als een moderne en sfeervolle showroom. Hier tref je een aanbod van betrouwbare occasions die vooraf zijn geïnspecteerd op 60 punten!

Erwin Dam is sinds 2006 actief in de Automotive sector waar hij bij diverse bedrijven en dealerorganisaties veel ervaring heeft opgedaan. Hier heeft hij zich uiteindelijk mogen ontwikkelen tot verkoopdirecteur van één van de top 10 dealers van Nederland. In deze reis kwamen alle facetten van het vak voorbij en heeft hij een groot netwerk om zich heen ontwikkeld. Hij helpt je graag bij het vinden van je droomauto met een passend aanbod.


Marijke Bijker runt Stal Haarsterweide en is dagelijks te vinden op onze manege. Hier verzorgt ze een all-in stalling voor paarden en geeft ze als instructrice dressuurlessen. Wanneer je nieuwsgierig bent geven we graag een rondleiding op locatie.

Dam Auto staat dan ook voor zorgeloos onderweg zijn. Op een eerlijke manier zaken doen, waarbij transparantie en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Hierom stellen we ons graag aan je voor, aangenaam!